Operator afwerking digitaal (2-ploegen) à toekomst mogelijk 3-ploegen!

Wij zoeken een Operator afwerking digitaal

De operator afwerking digitaal is verantwoordelijk voor het afwerken van geproduceerde etiketten. Je stelt/bedient de machine om etiketten te voorzien van vernis, te snijden in banen, te stansen en correct op (kleinere) rollen zetten.

Operator afwerking digitaal (2-ploegen) à toekomst mogelijk 3-ploegen!

De operator afwerking digitaal is verantwoordelijk voor het afwerken van geproduceerde etiketten. Je stelt/bedient de machine om etiketten te voorzien van vernis, te snijden in banen, te stansen en correct op (kleinere) rollen zetten. Daarnaast verpak je alles naar wens van de klant en voorziet alles van de benodigde informatie voor zowel het magazijn als de klant. In deze technische functie zorg je ook voor het schoonhouden en onderhoud van je machine.

Functie-eisen:
- Je hebt een Middelbaar Technische Opleiding op A3 niveau;
- Bij voorkeur 1-2 jaar werkervaring;
- Je werkt zeer nauwkeurig en hebt gevoel voor techniek;
- Je functioneert goed in een klein team;
- Je beheerst de Nederlandse taal.

Wie zijn wij?

ASQ Labels NV is onderdeel van de Optimum Group en vertegenwoordig haar lokale labelproductieafdeling voor België. Het is een bedrijf in volle groei en verandering. Hierdoor ontstaan op regelmatige tijdstip nieuwe uitdagingen en opportuniteiten. Je eigen inbreng bepaalt mee je groeitraject binnen ons bedrijf.

De Optimum Group is een groep van 8 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, Belona en Megaflex (allen gevestigd in Nederland), ASQ en EPB (beide gevestigd in België). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux met een omvang van meer dan € 100 miljoen omzet en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. Bij de Optimum Group werken ruim 500 medewerkers.

      Neem  contact op
      Neem contact op
      Direct contact Meer weten