Van generalist naar specialist, of hoe ASQ van de noodzaak een deugd maakte…

Vanaf de oprichting van het bedrijf heeft ASQ zich altijd geprofileerd als een generalist op de markt. Het was en is in staat om alle segmenten en sectoren te bedienen met een erg ruim gamma aan producten en diensten.

Tijden en markten veranderen, dat beseft ASQ als geen ander. Het zal nooit een uitdaging of een aanvraag van éénder welke klant uit de weg gaan, alleen beseft het dat als je wil vooruitgaan je moet focussen.

Omwille van die reden besloot het management om resoluut te kiezen voor een focus op twee klantsegmenten waarin al een relevante ervaring en een mooi portfolio werd opgebouwd.

Tegelijkertijd geven wij speciale aandacht aan de food & beverages markt en de warehousing & logistics sector. In beide sectoren beschikken we over een uitzonderlijk portfolio aan realisaties. Met hun opgebouwde ervaring en sectorkennis zijn ASQ’s segmentspecialisten bij uitstek geschikt om ook andere klanten deskundig bij te staan.

FOOD & BEVERAGES

foodbeverages

De voedings- en drankensector stelt uitdagende eisen aan een drukkerij.
Onze segmentspecialist is perfect op de hoogte van trends en noden van deze sector. Vanuit zijn ervaring is hij best geplaatst om samen met de klant de beste oplossing te vinden. ASQ is marktleider voor labels op flessen en bouwde een indrukwekkende klantenportefeuille op in deze sector.

WAREHOUSING & LOGISTICS

warehousinglogistics

De opslag- en transportsector is al even in beweging. Ook het legale kader verandert continu.
Onze segmentspecialist spreekt met grote kennis van zaken over het logistiek proces. Door zijn groot inlevingsvermogen in logistieke klanten is hij in staat uw logistiek proces specifiek te vertalen naar onze drukkerij.