Optimum Group™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk.

Optimum Group™

OPTIMUM GROUP™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk.

Optimum Group

OPTIMUM GROUP™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. De groep bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitale druk van zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet & meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën, shrink sleeves en diverse flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan.

Onze member companies zijn samen in staat om hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn o.a. een breder productenaanbod, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland en België.

Optimum Group™ is één van de grootste spelers in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Tijdlijn Optimum Group
Neem  contact op
Neem contact op
Direct contact Meer weten