Dankzij de installatie van de nieuwe Digicon Lite 3 kunnen we op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier voldoen aan de behoeften van onze klanten.

NIEUWS: ASQ verhoogt productiecapaciteit met Digicon Lite 3

De productie is recent versterkt met een nieuwe installatie om die kwaliteit en service te blijven nastreven.

Inzetten op vernieuwing en kwaliteit

ASQ gaat steevast voor hoge kwaliteit en een goede service van haar klanten. De productie is recent versterkt met een nieuwe installatie om die kwaliteit en service te blijven nastreven. De huidige economie zorgt ervoor dat alles sneller gaat en dat een vraag of order sneller moet verwerkt worden dan ooit tevoren. Om de klant een zo snel mogelijk afgewerkt product te bieden investeert ASQ in zijn machines en productieapparatuur en blijven we steeds aandachtig voor mogelijke vernieuwingen die kunnen bijdragen tot meer toegevoegde waarde voor onze klanten.

De nieuwe Digicon Lite 3

Dankzij de installatie van de nieuwe Digicon Lite 3 kunnen we op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier voldoen aan de behoeften van onze klanten. Door de snelheid en efficiëntie te verhogen kunnen we de capaciteit opdrijven, en dat zonder kwaliteitsverlies. Bovendien kunnen we daardoor installaties met specifiekere capaciteiten, ten volle benutten voor complexere afwerkingen. Deze week zal de installatie nog uitgebreid getest en afgesteld worden zodat we binnenkort volledig operationeel zijn en onze klanten hoogwaardige etiketten en labels kunnen blijven garanderen.